Lokaluthyrning 2017-03-08T17:48:11+00:00

Unika lokaler för ditt evenemang

Utställningscentret WeeGee ordnar olika mötes- och företagsevenemang i en fin miljö invid goda trafikförbindelser. Möten och små evenemang kan ordnas i den ljusa Wirkkala-lokalen eller i det fönsterlösa Kabinetti. Också de övriga allmänna lokalerna, till exempel entréhallen och caféet och restaurangen, kan reserveras också när huset inte är öppet. För café- och restaurangtjänsterna står SIS. Deli+Café.

Vi skräddarsyr ett avtal om lokaler tillsammans med dig. Kontakta oss!

Lokalen Wirkkala

 

Uthyrning för en hel dag | tis, tors, fre 9–18, ons 9–20, lör–sön 11–17  |  500 euro

I priset ingår hyra, videokanon, filmduk, blädderblock, bärbar dator (PC) och WLAN-förbindelse. Dessutom tillkommer personalkostnader och kostnader för eventuella tekniska specialönskemål och möbler.

Möteskabinett

 

Uthyrning för en hel dag | tis, tors, fre 9–18, ons 9–20, lör–sön 11–17  |  300 euro

I priset ingår hyra, videokanon, filmduk, blädderblock, bärbar dator (PC) och WLAN-förbindelse. Till kostnaderna läggs till personalkostnader, eventuella tekniska specialönskemål och möbler.

Studio Ilmiö

Utställningscentret WeeGee har ett hembo för förskolor, grundskolor samt gymnasier och yrkesläroanstalter på andra stadiet i Esbo. Hemboet kan användas gratis för fenomenbaserade, mångvetenskapliga lärområden. Bekanta dig här med användningsmöjligheterna och en exempeldag!

 

Alla priser inkluderar 24 procent mervärdesskatt.
Evenemang som ordnas utanför utställningscentret WeeGees öppettider avtalas och prissätts separat. Be om en offert av försäljningen på WeeGee!

För våra restaurang- och cateringtjänster står SIS. Deli+Café.

Varje evenemang planeras enligt beställarens önskemål och behov. Vid behov ordnar vi också tilläggstjänster såsom garderob, ordningsvakter och dörrvakt. Vi fakturerar separat för teknisk planering och tekniska tjänster.

 

Kontakta oss