SIS. Deli+Café

WeeGeen kahvila- ja ravintolapalveluista vastaa SIS. Deli+Café. Sen idea on yksinkertainen: Hyvää, tuoretta ja terveellistä – helposti!

Kaikki SIS. Deli+Cafén ruokatuotteet valmistetaan omilla resepteillä.  Ravintola tarjoaa hyvää energiaa koko päiväksi: laadukkaita, lähellä tuotettuja, terveellisiä sekä ennen kaikkea herkullisia aterioita ja delituotteita mukaan vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi.

SIS. Deli+Cafén Facebookissa voi seurata ajankohtaisia uutisia ja erityistapahtumia.

sisdelicafe_kollaasi

Lounas

WeeGeen kahvila-ravintola SIS. Deli+Caféssa voi nauttia viikon kaikkina arkipäivinä maittavaa ja terveellistä lounasta. Buffet- ja keittolounaaseen sisältyy sivusalaatti, leipä, ruokajuoma ja kahvi. Lounassalaattiin, johon voi valita kaksi täytettä, sisältyy leipä, ruokajuoma ja kahvi.

Lounas on tarjolla arkisin klo 11-14. 

Hinta 10,20 euroa buffetlounas, 8,50 euroa keittolounas, 10,40 euroa lounassalaatti, 14 euroa buffet- ja keittolounas, lapset 5 euroa alle 12-vuotiailta, 3 euroa alle 3-vuotiailta

Lounaslista:

WeeGeen ravintolassa on runsaasti tilaa, mutta toivomme, että lounaalle tulevat ryhmät ilmoittaisivat tulostaan etukäteen.

Viikonloppubrunssit

WeeGeellä nautitaan viikonloppuisin runsaasta aamiaisbrunssista. Brunssi sisältää kahvin, teen ja luomumehujen lisäksi tuoretta leipää, minicroissantteja, leikkeleitä, tahnoja, tuoreita lisukkeita, lämpimiä ruokia, puuroa, talon jääteetä ja tietysti jälkiruokia.

Pöydät katetaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-14. 

Pöytävarauksia voi tehdä seuraavasti:
varaukset klo 10, ruokailuaika 10-11.45
varaukset klo 12, ruokailuaika 12-13.45

Hinta 21,50 euroa, lapset 1-3v. 3 €, 4-12v. 8€

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä. Viikonloppuisin pöytävaraukset puhelimitse: p. 010 422 9303.
Ilmoitattehen pöytävarauksenne yhteydessä seurueenne henkilömäärän, kellonajan sekä puhelinnumeronne. Varaus on voimassa vasta vahvistettuamme sen teille.
Huomioithan, että pöytävaraus raukeaa 15 minuutin kuluttua varauksesta, jos sitä ei ole lunastettu tähän mennessä.

Varaa paikkasi su 14.5. äitenpäiväbrunssille.

Äitienpäivänä brunssin kattausajat ovat: 10.00, 10.30, 12.00 ja 12.30, varaukset sähköpostitse osoitteesta weegee@sisdeli.fi

Äitienpäiväbrunssin hinta on 29.50 € / hlö, sisältäen lasillisen kuohuviiniä.

MENU:

Talon vihreä salaatti
Graavilohi
Caesar-katkarapusalaatti
Feta-meloni-minttusalaatti
Marinoitu paahtopaisti
Pikkelöidyt kasvikset
Kasvispizza
Kalkkuna / juustotarjotin & kasvikset
Minicroissant

***

Smoothie, omenamehu, appelsiinimehu, jäätee

***

Porsaanniskaa, jaloviina-kermakastiketta
Falafel & Tsatsiki
Peruna-bataattipaistos

***

Talon leipälajitelma ja levitteitä

***

Vaahtokarkkeja ja makeisia
Pannacotta sekä marjoja ja kermavaahtoa
Juustolajitelma & hedelmiä & suolakeksejä
Vadelma-kermatäytekakkua
Kahvi / tee

sisdelicafe_tuotteet_kollaasi

Delimyymälä

Delimyymälästä löytyy terveellisiä ja maukkaita luomutuotteita niin välipalaksi kuin myös kotiin vietäväksi. Raaka-aineet on hankittu läheltä, tutuilta tuottajilta, aina kun mahdollista – mielellään maukasta luomua. Tuotteet ovat taatusti tuoreita, eivätkä ne sisällä säilöntä- tai lisäaineita. SIS. Deli+Cafén oma tuotesarja sisältää valikoiman laadukkaita, kotimaisia lahjatuotteita. Suomen pohjoinen, puhdas luonto tarjoaa uniikin kasvualustan mm. maukkaille ja terveellisille marjoille.

Ravintola- ja cateringpalvelut

WeeGeen ravintolapalveluista vastaa SIS. Deli+Café. Jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Terveellinen ruoka syntyy pienistä valinnoista. Reseptiikassa käytetään runsaasti vihanneksia ja marjoja sekä suositaan  täysjyväviljoja, hyviä rasvoja ja tärkeitä proteiinin lähteitä – tietysti erikoisruokavaliot ja allergiat huomioiden.

SIS. Deli+Café panostaa laadukkaisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin ja suosii ideologiansa mukaisesti lähi- ja pientuottajia. Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan ja ravintola pyrkii aina hyödyntämään kunkin kauden parhaita raaka-aineita.

Kysy lisää ja pyydä tarjous WeeGeen myynnistä!

SIS. Deli+Cafén suorat yhteystiedot

Riitta Järvinen, ravintolapäällikkö
p. 010 422 9303, weegee@sisdeli.fi
www.sisdeli.fi

SIS. Deli+Cafén aukioloajat:
ma 10-15
ti, to klo 10-18
ke klo 10-19
pe klo 10-20
la-su klo 10-17