Ravintolapalvelut 2017-09-02T11:27:18+00:00

SIS. Deli+Café

WeeGeen kahvila- ja ravintolapalveluista vastaa SIS. Deli+Café. Sen idea on yksinkertainen: Hyvää, tuoretta ja terveellistä – helposti!

Kaikki SIS. Deli+Cafén ruokatuotteet valmistetaan omilla resepteillä.  Ravintola tarjoaa hyvää energiaa koko päiväksi: laadukkaita, lähellä tuotettuja, terveellisiä sekä ennen kaikkea herkullisia aterioita ja delituotteita mukaan vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi.

SIS. Deli+Cafén Facebookissa voi seurata ajankohtaisia uutisia ja erityistapahtumia.

sisdelicafe_kollaasi

Lounas

WeeGeen kahvila-ravintola SIS. Deli+Caféssa voi nauttia viikon kaikkina arkipäivinä maittavaa ja terveellistä lounasta. Buffet- ja keittolounaaseen sisältyy sivusalaatti, leipä, ruokajuoma ja kahvi. Lounassalaattiin, johon voi valita kaksi täytettä, sisältyy leipä, ruokajuoma ja kahvi.

Lounas on tarjolla arkisin klo 11-14. 

Hinta 10,20 euroa buffetlounas, 8,50 euroa keittolounas, 10,40 euroa lounassalaatti, 14 euroa buffet- ja keittolounas, lapset 5 euroa alle 12-vuotiailta, 3 euroa alle 3-vuotiailta

Lounaslista:

WeeGeen ravintolassa on runsaasti tilaa, mutta toivomme, että lounaalle tulevat ryhmät ilmoittaisivat tulostaan etukäteen.

Espoo-päivän viikonloppuna 26.-27.8. ei ole tarjolla brunsseja, vaan lounas la-su klo 11-15.

Salaatti- ja leipäpöytä

Lasagne

Kasvisrisotto

Hinta 10,20, ei sisällä kahvia.

sisdelicafe_tuotteet_kollaasi

Delimyymälä

Delimyymälästä löytyy terveellisiä ja maukkaita luomutuotteita niin välipalaksi kuin myös kotiin vietäväksi. Raaka-aineet on hankittu läheltä, tutuilta tuottajilta, aina kun mahdollista – mielellään maukasta luomua. Tuotteet ovat taatusti tuoreita, eivätkä ne sisällä säilöntä- tai lisäaineita. SIS. Deli+Cafén oma tuotesarja sisältää valikoiman laadukkaita, kotimaisia lahjatuotteita. Suomen pohjoinen, puhdas luonto tarjoaa uniikin kasvualustan mm. maukkaille ja terveellisille marjoille.

Ravintola- ja cateringpalvelut

WeeGeen ravintolapalveluista vastaa SIS. Deli+Café. Jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Terveellinen ruoka syntyy pienistä valinnoista. Reseptiikassa käytetään runsaasti vihanneksia ja marjoja sekä suositaan  täysjyväviljoja, hyviä rasvoja ja tärkeitä proteiinin lähteitä – tietysti erikoisruokavaliot ja allergiat huomioiden.

SIS. Deli+Café panostaa laadukkaisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin ja suosii ideologiansa mukaisesti lähi- ja pientuottajia. Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan ja ravintola pyrkii aina hyödyntämään kunkin kauden parhaita raaka-aineita.

Kysy lisää ja pyydä tarjous WeeGeen myynnistä!

SIS. Deli+Cafén suorat yhteystiedot

Riitta Järvinen, ravintolapäällikkö
p. 010 422 9303, weegee@sisdeli.fi
www.sisdeli.fi

SIS. Deli+Cafén aukioloajat:
ma 10-15
ti, to klo 10-18
ke klo 10-19
pe klo 10-19
la-su klo 10-17