Upplev WeeGee 2017-03-08T17:47:20+00:00
Loading...

Guidningar

Alla fyra museer har basutställningar och utställningar som byts ut. Mot en avgift får du guidning på finska, svenska och engelska.

En del av museerna ordnar också gratis rundvandringar. Reservera rundvandringarna separat hos varje museum. Gruppstorlekarna och priserna varierar mellan de olika museerna. Det finns plats för högst 25 personer i en grupp. Större grupper kan delas in i mindre grupper.

 Paketet Friska upp dig på WeeGee

Att tillbringa en rekreationsdag på WeeGee friskar upp sinnet och inspirerar till nya idéer. Vi kan sätta ihop en helhet som passar just er grupp.

Be om en offert av försäljningen på WeeGee!

Ryggsäcksresor för barn

Låna ryggsäckar gratis vid informationsdisken. Med hjälp av ryggsäckarna kan man göra rundvandringar som lockar barnen att bekanta sig med alla utställningar i huset.

Ryggsäcksresorna är avsedda för 4–12-åringar. Under resan bekantar sig barnen med ett verk i varje museum, och vid verken finns små uppgifter. Rundvandringen tar cirka en timme.

Det rekommenderas att en vuxen följer med barnen på rundvandringen, hjälper att hitta verken och delar upptäckandets glädje.